/Files/images/vdkrittya_grupi/DSC_4277.JPG

Дитинство-казка, мов чарівна мить,

Там завжди сонячно і світло.

І річка вдаль приваблива біжить,

А поле травами розквітло.

Відкриття групи – це завжди велике і яскраве свято, а особливо для малечі, яка вже давно очікувала переступати поріг у дитячий казковий світ.

7.11.2018 року в ЗДО №3 «Веселка» м. Городища відбулося велике свято з нагоди відкриття додаткової групи, що забезпечило доступ кожної дитини розвиватися в окремій віковій групі.

Це стало можливим завдяки об’єднаним, спільним зусиллям людей, які люблять та турбуються про маленьких громадян України.

Хочеться подякувати від адміністрації, колективу та дітей дошкільного закладу, нашим батькам на чолі з головою батьківської ради Л.Л. Корнієнко, О.В. Лупашку, депутату Черкаської обласної ради, директору агрофірми « Шульц», В.В. Скриннику, першому заступнику голови районної державної адміністрації, М.В. Панчишину,заступнику голови районної ради, В.П. Мирошнику, міському голові та депутатському корпусу, М.М. Кирпатому, начальнику відділу освіти.

Під час урочистого відкриття групи усі гості побажали малечі гарно проводити час у садку, навчатися новому, зростати здоровими та щасливими

Як відомо, жодне свято не обходиться без подарунків. От і сьогодні дітлахи отримали від гостей різні подарунки: розвивальні ігри, нові та красиві стільчики, посуд та великий килим.

Дошкільнята привітали гостей веселим співом, віршами та танцями. Найважливішим/Files/images/vdkrittya_grupi/DSC_4229.JPG підтвердженням значимості цієї події стали щасливі обличчя батьків, бабусь і дідусів, які з впевненістю довірили виховання своїх малюків педагогам дитячого садка.

Нехай час, проведений в новій групі, стане для дітей ще однією яскравою сторінкою їхнього дитинства!

Історія дитсадка

/Files/images/IMG_4005.jpg

"Веселка "" кількість дошкільників становила 85 осіб. Першою завідуюючою було призначено Буртову Галину Дмитрівну.Засновником установи був колгосп імені Т.Г. Шевченка.При отриманні свідоцтва про державну реєстрацію з вересня 2003 року установа стала називатись "Дошкільний Навчальний Заклад №5 "Веселка "". установу передано у відомство відділу освіти і вона набула статусу "ясла - садок". З отриманням ліцензії на право освітньої діяльності за рівнем дошкільної підготовки ( 1996 рік) установа стала називатись "Дошкільний Виховний Заклад "Веселка" №5"

В дошкільному закладі створено достатню матеріальну та навчальну базу для повноцінного, гармонійного розвитку дошкільників. Дошкільний заклад збудований заклад збудований за типовим проектом, розрахований на 94 місць , 6 груп. В установі налічується 3 групи , кількість дітей 94,

кількість педадогіних працівників -8 ,

з них мають вищу освіту - 4,

середню спеціальну -8 осіб.

Мають звання "вихователь - методист" - 2 особи.

Мають вищу категорію - 2 особа.

Мають 1 категорію - 1 особа

Головним заданням ДНЗ: охорона життя та зміцнення здоров'я дошкільників через новітні освітні технології. Првідною лінією в навчальному процесі ДНЗ є креативний розвиток дошкільників

Кiлькiсть переглядiв: 826

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Липень 2018 Наступна
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031